Håndværk

Håndværkslinjen er for dig, der vil arbejde med projekter og værktøj. Du bliver en del af et team, som løser en masse sjove opgaver sammen.

håndværk

På linjen håndværk er der fokus på form og funktion, hvordan man kommer fra ide til produkt og på håndværksmæssige materialers egenskaber og reaktioner.

Der arbejdes med tegninger og opgavebeskrivelser, og eleverne skal lære at træffe valg i forhold til materialer, værktøj og prisberegninger, samt vurdere tidsperspektivet i udførelsen. Eleverne lærer at forholde sig kritisk til nye teknologier og produkter.

Undervisningen er målrettet grundforløbet ”Teknologi, byggeri og transport” der giver mulighed for forskellige håndværkeruddannelser. Linjen giver eleven forudsætninger for at opnå boglige, faglige og livspraktiske færdigheder, som er nødvendige for at kunne påbegynde og gennemføre en erhvervsuddannelse.

motivation og deltagelse

Værkstedet er et sted for dig som gerne VIL det.

Håndværkslinjen er  for dig som er interesseret i at skabe noget og være kreativ.

På håndværkslinjen vil du komme til at arbejde med store projekter, som vi er fælles om: bygge MTB bane, renovere en jolle eller bygge et værksted, bare for at tage nogle eksempler.

Du vil også få mulighed for at arbejde med små individuelle opgaver, som at lave en lampe, projekter i træ, renovere din knallert eller et stykke værktøj, eller hvad du nu lige går og brænder for.

Det vigtige er at skabe noget og dygtiggøre sig.

På værkstedet vil du blive mødt som den du er NU og blive hjulpet til at blive den du ønsker at være i fremtiden. Vi lægger vægt på at du lærer hvordan du skal begå dig på en arbejdsplads, og der vil blive talt om styrker og svagheder, og stillet krav, som på enhver anden arbejdsplads.

Der er ikke nogle krav til erfaring indenfor håndværk for at komme på håndværkslinjen. Der er dog en forventning til vilje, interesse,”gå på mod”, og at du er indstillet på at samarbejde.

håndværkslinjen er for dig der vil lære noget om praktisk arbejde!

Og det kræver ingen forhåndskendskab