Lejrskole

Skilejrskole til Neukirchen, Østrig 13.-18. jan 2019

Skiområdet og byen Neukirchen ligger tæt på Krimml og Hochkrimml ca. 1000 m.o.h. Byen er præget af en hyggelig stemning har ca. 2.500 indbyggere. Byen ligger smukt i nationalparken ”Hohe Tauern”. 

Skifakta

Skiområdet har ca. 64 km. pister (31 km. blå / 25 km. røde / 8 km. sorte) og er beliggende i 1.600 til 2.130 m. højde. Der er i alt 14 lifte. 3 kabinebaner, 4 stolelifte, 8 slæbelifte. Et godt skiområde til grupper på forskelligt niveau. Start- og slutstedet er fælles, uanset hvor man løber på ski. Der er halfpipe til snowboardere. Verdens længste kælkepiste er i Neukirchen, ca. 14 km. lang og kan absolut anbefales. Sæt en eftermiddag af til hele turen.

Langrend i Neukirchen/Wildkogel Arena

Langrend i Østrig er ikke som langrend i Norge – men ønsker I at kombinere med alpint skiløb er der iNeukirchen/Bramberg 45 km præparerede løjper, som kan karakteriseres som lette. I Bramberg er der en 3 km lysløjpe og i Wald er der mulighed for langrend 1000 m.o.h. Løjperne ligger bl.a. tæt på Gasthof Steigerhof og Venedigerblick.

Wolkensteinerbär

Et nyere 3 stjernet hotel i Bramberg by, som åbnede i begyndelsen af 2014. Det er muligt at gå til liften, det tager ca. 10 minutter, som alternativ går der skibus fra hotellet. Alle værelser er med bad/wc. Hotellet har opholdsrum med bordtennis, bordfodbold og Air-hockey (nogle mod gebyr).

Sengelinned og håndklæder medbringes eller lejes på stedet. Hotellet har muligheder for aktiviteter som fodbold og klatrevæg.

Se https://winter.wolkensteinbaer.at/