27/01/2018

Valgfag

Du har valgfag 3 gange om ugen i 3 valgfagsperioder. 
Valgfag er om eftermiddagen og en en række praktiske og kreative værksteder, hvor du kan få lov til at lege og udfordre dig selv 

Ridning som valgfag. Er du vild med heste eller vil du gerne lære at ride.
Valgfaget er for dig, der måske allerede har linjefaget ridning og gerne vil bruge flere timer i stalden og på ridebanen. Men det kan også være for dig, som gerne vil tættere på hestene og lære at ride. 

Musik som valgfag. 
Her arbejder vi udfra de gode sange som eleverne vælger. Du kan lære at spille keyboard, trommer, guitar, bas eller sang. Der er plads til alle uanset niveau. 

Kageværksted. 
Er der en Mette Blomsterberg gemt i dig? På kageværkstedet får du lov til at designe og bage dig frem til en række klassiske kager. 

Carlos´ Værksted. 
Hos Carlos får du lov til at arbejde med trædrejning, metal, smykker og meget mere. Her er masser af udfordringer, og Carlos har altid en god idé som du kan arbejde ud fra.  Du kan lære at dreje i træ, arbejde med metal, rode med din scooter eller arbejde med noget helt andet praktisk og kreativt i værkstedet. 

Robotværksted. 
Med Lego Mindstorms robotterne lærer du om blokprogrammering og du kommer til, at dressur robotterne rundt på robotbordet. Det er sjovt og udfordrende. Faget er selvfølgelig for alle, man bliver skarpere til det matematiske og det logiske – robotterne gør kun det de får besked på. 

Funktionel træning, boldspil og løb:

Få gang i kroppen med træning. Vi bruger en masse redskaber som du også kan bruge i fritiden. Derudover har vi vores egen, gode hal og vi bruger  det lokale idrætscenter i Skårup.  Du kan også træne i fritiden som du har lyst. 

X