Logo

Åbent Hus

NÆSTE ÅBENT HUS ER 13. JANUAR 2018 KL. 13-16

HVIS DU IKKE KAN VENTE, SÅ RING OG AFTAL BESØG: 6223 1328 

Du kan se værelserne, se værkstederne og høre om kostskolelivet, møde eleverne, hestene og mærke stemningen. I spisesalen er der noget godt fra køkkenet, og her kan du også få en snak med en lærer, for at finde ud af om Sydfyns Fri Fagskole er stedet for dig.

Vi ses.

 

FAQ

HVORDAN ER EN FRI FAGSKOLE ANDERLEDES END ANDRE KOSTSKOLER?
Frie Fagskoler er i familie med højskoler og efterskoler, men adskiller sig ved at have et lovkrav om praktisk undervisning i mindst 1/3 af fagene.

 

HVORNÅR KAN MAN GÅ PÅ EN FRI FAGSKOLE?
Du kan gå på en fri fagskole, når du er fyldt 16 år eller har afsluttet ni års skolegang.

 

HVAD KOSTER DET AT GÅ PÅ EN FRI FAGSKOLE?
Det koster ca. 1.200 kr. om ugen at gå på en fri fagskole – men det varierer fra skole til skole.

 

HVOR LANGE ER KURSERNE?
Kurserne 10. klasse og erhvervslinjen varer et år, men nogle skoler tilbyder også kortere kurser.

 

HVAD MENES DER MED PRAKTISK OG VIRKELIGHEDSNÆR UNDERVISNING?
Fagene skal opleves i praksis. De boglige fag foregår ikke bare ved tavlen i klasseværelset – de hænger tæt sammen med de praktiske fag og med studieture. Du vil sammen med de andre elever arbejde med virkelighedsnære projekter – ofte i samarbejde med virksomheder. Det kan være en podcast, et event eller et solfangeranlæg.

 

HVAD KAN MAN EFTER ET ÅR PÅ EN FRI FAGSKOLE?
Det afhænger af hvilken linje du vælger. Hvis du fx vælger vores erhvervslinje får du mulighed for at springe et halvt år over på en erhvervsuddannelse. Vores 10. klasse er et godt fundament for dig, der skal i gymnasiet eller er i tvivl om hvad du vil. Og vores akademilinje åbner op for at starte på en række kreative uddannelse med optagelsesprøve. Så mulighederne er mange!

FIND MERE INFO OM FRIE FAGSKOLER GENERELT PÅ WWW.FRIEFAGSKOLER.DK


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/sydfynsfrifagskole/apps/sydfynsfrifagskole/public/wp-content/themes/companyoung/blocks/textbox_flexible.php on line 11