Sydfyns Fri Fag-og Efterskole
Klingstrupvej 5
5881 Skårup
Tel: 6223 1328 | 4025 1328
post@sydfynsfrifagskole.dk
CVR: 20638230
EAN: 5790002655333
Madlavning | Konditeri | Bager | events |
Eleverne på linjen deler sig, så der både er aktiviteter indenfor og udenfor. indenfor er der fokus på finere madlavning, konditor og bagerområdet.
Kom med ud i bålhytten når vi skal lave pizza i vores pizzaovn, når vi skal sanke fra naturen og når vi skal arbejde med bålmad.
Madlavning er mere end bare at lave en ret. Det er nuancer i sprog og en ny faglighed. Det gør en forskel om du pisker eller rører, og det gør en forskel når du kender råvarerne og deres anvendelse.
Du biver udfordret på din motivation og vedholdenhed. Du træner samarbejde og oplever glæden ved at kunne stole på sin makker i opgaverne.
hvad lærer du på gastronomi?
Du får mulighed for at eksperimentere med smage, opskrifter og præsentation – madlavning er også en kunstform.
Der er stor efterspørgsel på dygtige folk i restaurationsbranchen – både i Danmark og i udlandet.
Du lærer med hænderne og ser direkte resultatet af dit arbejde, hvilket kan være meget motiverende.
Du lærer at arbejde i teams og under pres, hvilket styrker dine samarbejds- og beslutningsevner.
Kendskab til køkkendrift og madkultur kan føre til muligheder som fx at starte egen café, foodtruck eller restaurant.
Mad skaber oplevelser og fællesskab – det er en gave at kunne give andre en god smagsoplevelse.
Sydfyns Fri Fag-og Efterskole
Klingstrupvej 5
5881 Skårup
Tel: 6223 1328 | 4025 1328
post@sydfynsfrifagskole.dk
CVR: 20638230
EAN: 5790002655333