Er du interesseret i MAD?
På linjen Gastronomi & Event arbejder vi indenfor alle de områder, som kan føre til uddannelse og job i madbranchen. Først og fremmest får du kendskab til en række teknikker og råvarer, men du lærer også en del om udholdenhed, overblik, hygiejne og samarbejde med dine kammerater på linjen.
Du kommer i brobygning på EUD og oplever flere fagområder, som handler om madlavning og servering, blandt andet ernæringsassistent, tjener og slagter. Du kommer også med på ture, for at opleve hvordan der arbejdes med service, mad og events forskellige steder.
Vi samarbejder blandt andet med Svendborg Erhvervsskole om særskilt brobygningsforløb, som giver indblik i uddannelserne indenfor mad og handel. Brobygningen foregår på Mad til Mennesker og Business. Derudover har vi også årlig praktik på Slagteriskolen i Roskilde, på ZBC
Sydfyns Fri Fagskole
Klingstrupvej 5
5881 Skårup
Tel: 6223 1328 | 4025 1328
post@sydfynsfrifagskole.dk
CVR: 20638230
EAN: 5790002655333
Læs mere om vores camps, som giver et super godt indblik i den praktiske vej.