Alt om tilberedning

gastronomi

Madlavning | Konditeri | Bager | events |

Er du vild med mad og kager, så er Gastronomi lige noget for dig!

Vi tilbereder mad indenfor

Eleverne på linjen deler sig, så der både er aktiviteter indenfor og udenfor. indenfor er der fokus på finere madlavning, konditor og bagerområdet.

Og vi har et udekøkken

Kom med ud i bålhytten når vi skal lave pizza i vores pizzaovn, når vi skal sanke fra naturen og når vi skal arbejde med bålmad.

Fagligt sprog

Madlavning er mere end bare at lave en ret. Det er nuancer i sprog og en ny faglighed. Det gør en forskel om du pisker eller rører, og det gør en forskel når du kender råvarerne og deres anvendelse.

Motivation

Du biver udfordret på din motivation og vedholdenhed. Du træner samarbejde og oplever glæden ved at kunne stole på sin makker i opgaverne.

hvad lærer du på gastronomi?

Gastronomi giver muligheder

Kreativitet i køkkenet

Du får mulighed for at eksperimentere med smage, opskrifter og præsentation – madlavning er også en kunstform.

Hurtig vej til job og uddannelse

Der er stor efterspørgsel på dygtige folk i restaurationsbranchen – både i Danmark og i udlandet.

Praktisk og håndgribelig læring

Du lærer med hænderne og ser direkte resultatet af dit arbejde, hvilket kan være meget motiverende.

Samarbejde og tempo

Du lærer at arbejde i teams og under pres, hvilket styrker dine samarbejds- og beslutningsevner.

Vejen til egen virksomhed

Kendskab til køkkendrift og madkultur kan føre til muligheder som fx at starte egen café, foodtruck eller restaurant.

Glæden ved at glæde andre

Mad skaber oplevelser og fællesskab – det er en gave at kunne give andre en god smagsoplevelse.

Share this:

Like this:

Like Loading...