Gastronomi

TURISME, OPLEVELSER OG GASTRONOMI

Linjen er for dig der elsker mad og oplevelser

Sydfyns Fri Fagskole har en lang tradition for gøremålsundervisning, hvor vi laver praktiske og virkelighedsnære aktiviteter med eleverne. På Turist, oplevelser og gastronomi, skal eleverne være med til at opleve hvordan der arbejdes før, under og efter et arrangement.

Sjove oplevelser med gæstekokke
Få bred viden om madlavning - lige fra Østers til Ølandsbrød
Vi laver arrangementer med
Svendborg Forsorgsmuseum, Maritimt Center,
Hotel Christiansminde, Carlos Kisch`en og flere
dygtige samarbejdspartnere
Mad på mange måder
Samarbejde og fællesskab!

Linjen er inddelt i 3 hovedområder:

Remove the row

Column: 1

Turisme: Hvordan er det at være turist? Hvilke behov har turisten og hvordan løser den professionnelle det behov.

Column: 2

Oplevelser: Hvad er en oplevelse og hvem skal opleve den? Vi arbejder med at lave events, fx julemarked, musikfestival, pop-up caféer og andre sjove ting.

Column: 3

Gastronomi: Vi skal lave mad i alle afskygninger – det er også kager og desserter, såvel som sovse og grønsager. Vi skal lave mad ud af huset og vi skal sælge det fra salgsvognen.