20/12/2017

Gastronomi

Turisme

Hvordan er det at være turist? Hvilke behov opstår der når man ankommer til et nyt sted og skal orientere sig.

Oplevelser

Hvad er en oplevelse? Hvor finder vi dem og hvordan udvikler vi oplevelsesindustrien? Vi skal besøge lokale producenter og se på, hvordan de arbejder med turisme og oplevelser.

Gastronomi

Du kommer til at lave en masse, spændende retter i køkkenet og du skal også være med til at sælge dem på julemarked, musikfestival og til øvrige arrangementer.

Siger events, oplevelsesøkonomi, gastronomi, kommunikation, entreprenørskab og fælleskab dig noget, så er linjen måske til dig? 


På linjen Turisme, oplevelser og gastronomi (vi kalder den TOG-linjen),  lærer du om at begå dig i et køkken og du er med til at planlægge og afvikle forskellige events.

Du lærer en masse om at begå dig i et køkken og lave mad til forskellige begivenheder. Du kommer også ud og er med til en række events, hvor du er en aktiv medspiller, når alt skal tilrettelægges og udføres. Du finder ud af en masse om dig selv, og du kan lægge planer for, hvilken uddannelsesretning du vil tage i fremtiden. 

 

Foto_EU_SocialfondRegionaludvikling_767x431

Linjen er støttet af Vækstfonden

Med støtte fra EU´s Vækstfonden sørger vi for, at hjælpe unge mennesker med at finde en uddannelsesvej indenfor hotel- og restauration, hvor der i disse år er stor mangel på arbejdskraft.

Logo-Svendborg-Erhvervsskole

Samarbejde med Svb. Erhvervsskole

Vi samarbejder med Svendborg Erhvervsskole om særskilt brobygningsforløb, som giver indblik i uddannelserne indenfor mad og handel. Brobygningen foregår på Mad til Mennesker og Business.

X