På linjen gastronomi & event lærer du om at begå dig i et køkken og du er med til at planlægge og afvikle forskellige events.
Du lærer en masse om at begå dig i et køkken og lave mad til forskellige begivenheder. Du kommer også ud og er med til en række events, hvor du er en aktiv medspiller, når alt skal tilrettelægges og udføres. Du finder ud af en masse om dig selv, og du kan lægge planer for, hvilken uddannelsesretning du vil tage i fremtiden.
På Gastronomi & Event får du et grundlæggende kendskab til råvarer, tilberedningsmetodik, sensorisk og æstetik. Du lærer at udvikle retterne, efterhånden som du får din basisviden på plads. Der arbejdes med opskrifter, matematik i praksis, hygiejne, egenkontrol og fødevaresikkerhed.
Udover den praktiske og teoretiske viden om tilberedning og råvarer, så lærer du også at færdes i et storkøkken samt vores specialkøkken, hvor der kan nørdes i alt fra citronmarengs til bearnaisesaucer.
Helt ok, bare du har lyst nu 🙂 Vi lærer dig det hele.
Ja, du lærer at arbejde praktisk og logisk med virkelighedsnære opgaver. Du lærer at samarbejde, læse fagtekster og du lærer at være fokuseret på en opgave og føre den til ende.
Det gør du en uge af gangen ca 6 gange om året, men 2 dage om ugen arbejder dit hold i De Lille Køkken, som trods navnet er ret stort.
Vi samarbejder blandt andet med Svendborg Erhvervsskole om særskilt brobygningsforløb, som giver indblik i uddannelserne indenfor mad og handel. Brobygningen foregår på Mad til Mennesker og Business. Derudover har vi også årlig praktik på Slagteriskolen i Roskilde, på ZBC
Sydfyns Fri Fagskole
Klingstrupvej 5
5881 Skårup
Tel: 6223 1328 | 4025 1328
post@sydfynsfrifagskole.dk
CVR: 20638230
www.sydfynsfrifagskole.dk
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.