VIL DU VIDE MERE OM SPILUDVIKLING?

VELKOMMEN TIL GAME DESIGN

Eleverne introduceres til spilmekanismer ved at afprøve forskellige spil på PC, Playstation og Xbox, f.eks nye computerspil til PC og konsol, så de får indblik i produktion.

Generel spilteori læres ved fx at analysere andre spil og spilteste dem. Eleverne skal udvikle eget gamedesign ved fx at lave mock-up til et spilkoncept med blyant og papir og præsentere det for hinanden.

Forståelse for og kendskab til klassiske spilkoncepter ved fx at tage udgangspunkt i et klassisk spildesign som Tower Defence, som sættes op i spilmotoren Unity. Viden om brætspil ved fx at spille forskellige brætspil som Settlers, Risk etc. så eleverne får en mere analog tilgang til spildesign. De skal lære at tage stilling til “godt gamedesign” ved fx at kigge på forskellige klassiske spildesign, lige fra Pacman til Uncharted.

Vi samarbejder med grenå game college

Hele holdet tager på fælles brobygning med de øvrige frie fagskoler hos Grenå Game College, som har en række ungdomsuddannelser med spil som omdrejningspunkt.