Logo

Game Design

Vil du designe fremtidens computerspil?

Gør gaming til din fremtidige levevej sammen med Emil Wibe Lolk, som er vores game design underviser.

Drømmer du om at have en finger med, når spil som World of Warcraft, Fallout og GTA udvikles? Eller drømmer du om at designe små sjove spil til sociale medier eller apps? Så er vores GameDesign-linje noget for dig.

Her får du lov at snuse til en række af de værktøjer, man skal mestre for at arbejde professionelt med computerspil. Du lærer om designprocessen fra idé til færdigt produkt, spilgenrer, leveldesign, forløbsmodeller og meget andet. Undervejs får du også lov til at udvikle og producere dit eget computerspil i en game engine.

Parat til din ungdomsuddannelse:

GameDesign-linjen ruster dig til en ungdomsuddannelse med fokus på IT og spiludvikling, og  selvfølgelig byder linjen også på et kostskoleår med fede oplevelser og gode venskaber.

Kort sagt; lige noget for dig, der har lyst til at have det sjovt, mens du bliver klar til en ungdomsuddannelse.

Hvis du ønsker at uddanne dig indenfor udvikling og design af computerspil, film, apps osv., kan du få et samlet overblik på f.eks. uddannelsesguiden: Ug.dk

 

 

HENT FLYER HER > Game Design

Læs pressemeddelse fra maj 2017 > Pressemeddelse – game design


BLIV KLOG PÅ DEN DIGITALE VERDEN PÅ VORES COMPUTERLINJE.

Vi skal gennemgå områder indenfor IT, som kan lede dig videre til uddannelse og job indenfor grafik, design og programmering.

Vi samarbejder med spilfirmaet Zaxis og Grenå Game College om udvikling og undervisningen på linjen.

Vores dygtige underviser, Emil, har altid været fascineret af computere siden han som dreng fik en Commodore 64. Den brugte han blandt andet til at programmere spaghetti-kode i sproget Basic, senere blev han også specialiseret i  C++, C#, PHP, JavaScript og Python. Desuden har han arbejdet med design til tryk og til web, herunder er Photoshop og WordPress hans yndlinge.

Emil har erfaringer fra efterskolelivet, hvor han har undervist i mediefag, ligesom han har undervist på Syddansk Erhvervsskole i web-programmering.

Emil Wibe Lolk Game Designlærer