Årets begivenheder

Introtur i august: Vi skal afsted til Hovborg på Nordlangeland, hvor vi skal sove i sovesale. Der bliver en række aktiviteter, både på vand og cykel, men også i skoven, på stranden og omkring bålet. 

Hjemrejseweekend: Alle eleverne skal tage hjem, for lærerne skal på kursus. 

Forældrearbejdsdagen: En helt særlig dag, hvor vi sammen går og løser nogle projekter, fx beskæring i haven, save brænde, male hegn ved folden eller lave frokost til alle mand i køkkenet. Gennem det fælles tredje, at vi faktisk giver pedellerne en stor hånd, så får vi også drøftet de enkeltes unge mennesker og får skabt gode bånd til det fremtidige samarbejde. 

Efterskolernes Dag: Det er vores Åbent Hus dag, og vi er afhængige af, at eleverne på nuværende elevhold hjælper med at præsentere skolen for fremtidige elever. 

Leg og konkurrencer: På skolernes motionsdag laver vi i stedet for den store konkurrencedag, hvor ikke helt almindelige aktiviteter som får både smil og sved frem. 

Forældrekonsultationer: Jeres barns kontaktlærer kontakter jer for en aftale på den pågældende dag. 

Dansk-, matematik og engelskdag: alle boglige hold arbejder en hel dag med temaer. 

Halloweenmiddag: vi laver en farlig aften, hvor vi alle er klædt uhyggeligt ud, og over en scary middag sørger vi for sjov og ballade. Vi skal også ud og løse opgaver på et uhyggeligt løb. 

OSO: alle elever arbejder med en OSO-opgave, som handler om at afdække et uddannelses- eller jobområde. 

Juletema og forældremøde: 
Der indkaldes til forældremøde og vi kombinerer det med julearrangementet. 

JUL: den store julemiddag og juletræsfest er den 19.12 og den 20.12 slutter vi af i Skårup Kirke med en julegudstjeneste, hvor forældre også er velkomne. 

Skilejrskole: læs mere her SKILejrskole

Share this:

Like this:

Like Loading...