Sydfyns Fri Fag-og Efterskole
Klingstrupvej 5
5881 Skårup
Tel: 6223 1328 | 4025 1328
post@sydfynsfrifagskole.dk
CVR: 20638230
EAN: 5790002655333
På Gastronomi får du mulighed for at udforske og afprøve mad fra mange lande, kager og desserter, du kommer på erhvervsbesøg og vi får besøg i køkkenet af både kokke og konditorer.
På gastronomi har vi fokus på sammenhold og du vil opleve, at få en række skills, som du eventuelt kan tage med videre på en erhvervsuddannelse eller hvor du nu er på vej hen.
Vi samarbejder blandt andet med Svendborg Erhvervsskole om særskilt brobygningsforløb, som giver indblik i uddannelserne indenfor mad og handel. Brobygningen foregår på Mad til Mennesker og Business. Derudover har vi også årlig praktik på Slagteriskolen i Roskilde, på ZBC
Sydfyns Fri Fag-og Efterskole
Klingstrupvej 5
5881 Skårup
Tel: 6223 1328 | 4025 1328
post@sydfynsfrifagskole.dk
CVR: 20638230
EAN: 5790002655333