Gastronomi & Event

køkken
gastronomi
køkken2020
PÅ GASTRONOMI & EVENT HANDLER DET OM MAD, KAGER OG OM AT SKABE KONTAKT TIL ANDRE MED GODE RÅVARER.

BLIV EN KØKKENHAJ!

På linjen gastronomi & event  lærer du om at begå dig i et køkken og du er med til at planlægge og afvikle forskellige events.

Du lærer en masse om at begå dig i et køkken og lave mad til forskellige begivenheder. Du kommer også ud og er med til en række events, hvor du er en aktiv medspiller, når alt skal tilrettelægges og udføres. Du finder ud af en masse om dig selv, og du kan lægge planer for, hvilken uddannelsesretning du vil tage i fremtiden. 

HVAD LÆRER DU?

På Gastronomi & Event får du et grundlæggende kendskab til råvarer, tilberedningsmetodik, sensorisk og æstetik. Du lærer at udvikle retterne, efterhånden som du får din basisviden på plads. Der arbejdes med opskrifter, matematik i praksis, hygiejne, egenkontrol og fødevaresikkerhed. 

Udover den praktiske og teoretiske viden om tilberedning og råvarer, så lærer du også at færdes i et storkøkken samt vores specialkøkken, hvor der kan nørdes i alt fra citronmarengs til bearnaisesaucer. 

faq

Jeg har aldrig været i køkkenet før?

Helt ok, bare du har lyst nu 🙂 Vi lærer dig det hele.

Lærer man andet end at lave mad?

Ja, du lærer at arbejde praktisk og logisk med virkelighedsnære opgaver. Du lærer at samarbejde, læse fagtekster og du lærer at være fokuseret på en opgave og føre den til ende.

Laver vi mad til hele skolen?

Det gør du en uge af gangen ca 6 gange om året, men 2 dage om ugen arbejder dit hold i De Lille Køkken, som trods navnet er ret stort.

SAMARBEJDE MED ERHVERVSSKOLERNE

Vi samarbejder blandt andet med Svendborg Erhvervsskole om særskilt brobygningsforløb, som giver indblik i uddannelserne indenfor mad og handel. Brobygningen foregår på Mad til Mennesker og Business. Derudover har vi også årlig praktik på Slagteriskolen i Roskilde, på ZBC