Styrke & Mod

I Styrke & Mod  lægges der stor vægt på at være fysisk aktiv i naturen. Der vil være et stort fokus på, hvad den unge kan bidrage med, fremfor hvad man ikke kan.

Styrke & Mod foregår i linjefagstiden, hvor det enkelte linjehold udgår af deres deres vanlige undervisning for, at arbejde mere med samarbejde og fællesskab gennem sjove udfordringer i naturen.

Når vi tager på skilejrskole er der også erfaringerne fra Styrke & Mod eleverne bruger til at opleve mulighederne i sneen og i bjergene i Østrig.

Ud over de fysiske aktiviteter vil der være klasseundervisning hvor emner som personlige værdier, styrker og succeser, motivation, kommunikation og kropssprog, selvtillid og selvværd samt gruppedynamik og samarbejde vil være omdrejningspunktet. Denne form for undervisning vil tage udgangspunkt i at omsætte teori til praksis. De unge opnår gennem disse øvelser en større grad af tryghed og selvtillid, som potentielt kan have stor betydning for deres deltagelse og involvering i den almene undervisning, samt i dagligdagens virkelige udfordringer.