Ridelinjen

Er du også vild med heste?
For det er vi 😉
Spring, dressur og islænder
Få en dagligdag med heste
Tidligere
Næste

Med udgangspunkt i vores 2 ridebaner, 10 bokse, 1 løsdrift og 12 skønne heste skaber vi grobund for et super år på ridelinjen. 

Linjen er for dig der er interesseret i spring, dressur og turridning. Du behøver ikke de store forkundskaber, men hvis du er en rutineret rytter, kan vi stadig sikre dig udfordringer og udvikling. 

Du kan også medbringe din egen hest, men de fleste deles om skolens heste som du kan læse mere om længere nede. 

Vores søde elever, Patrik og Sara har lavet en hjemmeside med en rigtig fin beskrivelse af ridelinjen, mulighederne og en præsentation af hestene! Skynd dig at klikke her for at se den. 

ISLÆNDER | SPRING | DRESSUR

ISLÆNDER

Der arbejdes grundlæggende med gangartstræning og dressurøvelser på vores bane, samt i naturen og ved stranden. Da vi arbejder ud fra alsidighed, vil der også være mulighed for, at deltage på skolens springhold.

DRESSUR

Der arbejdes grundlæggende med klassisk dressurundervisning, med fokus på rytterens opstilling, balance, fysisk formåen og den basale grundridning. Vi vil i undervisningen tage udgangspunkt i den enkelte rytters niveau, hvor der trænes efter at højne niveauet løbende. I dele af skoleåret vil der tilknyttes en professionel berider. Der arbejdes efter alsidighed, og for at hesten forbliver den glade atlet, vil der selvfølgelig være mulighed for, at deltage i turridning og springning. ​

SPRING

Undervisningen målrettes hver enkelt springrytter. Derfor vil der være fokus på undervisning i grundlæggende dressurøvelser, balance og fysisk formåen. Træningen indeholder blandt andet tempospring, bomtræning ogbanetræning på rytterens niveau. For at bibeholde den glade atlet, så er turridningen også på programmet både i skov og ved strand. Der vil være mulighed for træning ved en professionel springrytter i dele af skoleåret.

download materiale

Læs mere om linjen – du kan printe en flyer ud 🙂