Ridelinjen

Med udgangspunkt i skolens 2 ridebaner, en stor flok gode heste og stalden som omdrejningspunkt, har rideeleverne et fantastisk skoleår med masser af gode oplevelser.

Er du også
vild med heste?

Sydfyns Fri Fagskoles ridelinje, er en linje for alle heste- og rideinteresserede.

Det er til elever som vil dyrke deres interesse med ridning og heste – med alt hvad det indebærer.

Du kan vælge at have din egen hest med på dit skoleophold, ellers kan du ride på en af skolens heste.

Vores søde elever, Patrik og Sara har lavet en hjemmeside med en rigtig fin beskrivelse af ridelinjen, mulighederne og en præsentation af hestene! Skynd dig at klik her for at se den.

ISLÆNDER | SPRING | DRESSUR

ISLÆNDER

Der arbejdes grundlæggende med gangartstræning og dressurøvelser på vores bane, samt i naturen og ved stranden. Da vi arbejder ud fra alsidighed, vil der også være mulighed for, at deltage på skolens springhold.

DRESSUR

Der arbejdes grundlæggende med klassisk dressurundervisning, med fokus på rytterens opstilling, balance, fysisk formåen og den basale grundridning. Vi vil i undervisningen tage udgangspunkt i den enkelte rytters niveau, hvor der trænes efter at højne niveauet løbende. I dele af skoleåret vil der tilknyttes en professionel berider. Der arbejdes efter alsidighed, og for at hesten forbliver den glade atlet, vil der selvfølgelig være mulighed for, at deltage i turridning og springning. ​

SPRING

Undervisningen målrettes hver enkelt springrytter. Derfor vil der være fokus på undervisning i grundlæggende dressurøvelser, balance og fysisk formåen. Træningen indeholder blandt andet tempospring, bomtræning ogbanetræning på rytterens niveau. For at bibeholde den glade atlet, så er turridningen også på programmet både i skov og ved strand. Der vil være mulighed for træning ved en professionel springrytter i dele af skoleåret.

download materiale

Læs mere om linjen – du kan printe en flyer ud 🙂

Mere end bare rideundervisning