15/12/2017

Ridelinjen

Ridelinjen på Sydfyns Fri Fagskole er for dig der har lyst til at tilbringe meget tid med heste og andre ridefolk. Vi har selv 10 heste og du kan også medbringe din egen hest. Vi har et tæt samarbejde med Hovgaard Rideklub og bruger også deres faciliteter såvel som vores egne.

Er du spring, dressur eller turridning, så er linjen noget for dig. Uanset dit niveau, kan vi tilgodese dine ønsker i forhold til at komme videre.

Udover ridning får du et skoleår med boglige fag (10. klasse) og en række valgfag. Du får et forrygende kostskoleår, så minder om et efterskoleår, men med en uddannelses- og erhvervsrettet vinkel, som hjælper dig godt videre til din ungdomsuddannelse.

Læs online-folder om ridelinjen

Vælg mellem 2 linjer:

SPORTSRYTTER:
|Dressur/spring
Træning ved Dorthe Rohmann
|Programridning ved dressurdommer
|Hestevelfærd |Sund livsstil og fysisk træning | Sikkerhed/førstehjælp
|Erhvervspraktik |

På sportslinjen er der ugentligt en halv enetime, som du deler med en anden elev. Dertil en time i spring på hold med op til 5 elever. Undervisningen foregår hos Dorthe Rohmann på Hovgaard Rideklub, tæt på skolen.

Prisen på kostskoleophold og deltagelse på sportslinjen er kr. 1375,- om ugen. Ring for mere info på skolens kontor 6223 1328 eller skriv til anja@sydfynsfrifagskole.dk

BASISRYTTER
| Dressur/spring |Ponygames|
|Hestevelfærd |
Samarbejde og sund livsstil | Sikkerhed/førstehjælp
| Erhvervspraktik |

Der undervises i  ridning og spring på skolens område af Anja.

Prisen for kostskoleophold og deltagelse på basislinjen er kr. 1175,- om ugen.

Mød ridelinjen
Gode oplevelser, fællesskab og ansvar
Du kan også medbringe din egen hest
Få nye venner!
Til stævne

Vi har 2 muligheder for, at opstalde din hest:

I løsdrift på skolen eller i boks 3 minutter fra skolen på Hovgaard Rideklub. Du kan downloade en prisfolder på linket nedenfor.

Du kan også altid ringe for mere info på 62231328.

Dannelse og uddannelse samt social, personlig og faglig udvikling på ridelinjen.

Ridelinjen samarbejder med Dorthe Rohmann og Hovgaard Rideklub

Derudover skal du vælge et forårskursus som forløber over 14 dage: Du vælger mellem Pædagogisk Grundkursus eller Landbrugskursus.

• Landbrugs grundkursus:
    | Fodring | Sundhed og sygdom ved dyrehold | Stress hos dyr | Dyrevelfærdslovgivning |
  • Ridepædagogisk grundkursus:
    | Aldersrelateret træning |  Hesten som pædagogisk redskab | Pædagogik – leg og miljø |
    | Rideklub og miljø | Undervisningslære | Etik | Sikkerhed |
Sydfyns Fri Fagskole samarbejder med Hovgården Rideklub

Hovgaard Rideklub og Dorthe Rohmann

Vi samarbejder med Dorthe Rohmann og Hovgaard Rideklub. Dorthe Rohmann, er uddannet berider i 1999 og driver i dag Hovgaard Ridecenter og salgstalden Topponyer.dk Dorthe lægger stor vægt på ridelighed og grunduddannelse hos hestene, skynd dig langsomt. Hestene skal have en positiv indstilling til at arbejde og dette kommer kun i samspil med rytteren.

Mød vores dygtige ridelærer, Anja

Anja Hjeronimus Larsen er uddannet lærer fra Skårup Seminarium. Udover dette har hun erfaring fra rideskolelivet, hvor hun har stået for al ledelse omkring driften af bl.a. stalden og undervisning på flere niveauer i både dressur og springning. Anja er selv passioneret dressurrytter, og har uddannet flere heste til Intermediare niveauer. Mange kender også Anja som nationalt anerkendt A-dommer i dressur.