15/12/2017

Ridelinjen

• For dig der elsker heste, udeliv og gode oplevelser med dyrene.

Ridelinjen på Sydfyns Fri Fagskole er for dig der har lyst til at tilbringe meget tid med heste og andre ridefolk. Vi har selv 10 heste og du kan også medbringe din egen hest. Vi har et tæt samarbejde med Hovgaard Rideklub og bruger også deres faciliteter såvel som vores egne.

Er du spring, dressur eller turridning, så er linjen noget for dig. Uanset dit niveau, kan vi tilgodese dine ønsker i forhold til at komme videre.

Udover ridning får du et skoleår med boglige fag (10. klasse) og en række valgfag. Du får et forrygende kostskoleår, så minder om et efterskoleår, men med en uddannelses- og erhvervsrettet vinkel, som hjælper dig godt videre til din ungdomsuddannelse.

Læs online-folder om ridelinjen

Vælg mellem 2 linjer:

SPORTSRYTTER:
|Dressur/spring
Træning ved Dorthe Rohmann
|Programridning ved dressurdommer
|Hestevelfærd |Sund livsstil og fysisk træning | Sikkerhed/førstehjælp
|Erhvervspraktik |

På sportslinjen er der ugentligt en halv enetime, som du deler med en anden elev. Dertil en time i spring på hold med op til 5 elever. Undervisningen foregår hos Dorthe Rohmann på Hovgaard Rideklub, tæt på skolen.

Prisen på kostskoleophold og deltagelse på sportslinjen er kr. 1375,- om ugen. Ring for mere info på skolens kontor 6223 1328 eller skriv til anja@sydfynsfrifagskole.dk

BASISRYTTER
| Dressur/spring |Ponygames|
|Hestevelfærd |
Samarbejde og sund livsstil | Sikkerhed/førstehjælp
| Erhvervspraktik |

Der undervises i  ridning og spring på skolens område af Anja.

Prisen for kostskoleophold og deltagelse på basislinjen er kr. 1175,- om ugen.

Vi har 2 muligheder for, at opstalde din hest:

I løsdrift på skolen eller i boks 3 minutter fra skolen på Hovgaard Rideklub. Du kan downloade en prisfolder på linket nedenfor.

Du kan også altid ringe for mere info på 62231328.

Sydfyns Fri Fagskole samarbejder med Hovgården Rideklub

Hovgaard Rideklub og Dorthe Rohmann

Vi samarbejder med Dorthe Rohmann og Hovgaard Rideklub. Dorthe Rohmann, er uddannet berider i 1999 og driver i dag Hovgaard Ridecenter og salgstalden Topponyer.dk Dorthe lægger stor vægt på ridelighed og grunduddannelse hos hestene, skynd dig langsomt. Hestene skal have en positiv indstilling til at arbejde og dette kommer kun i samspil med rytteren.

Anja Hjeronimus Larsen

Anja Hjeronimus Larsen er uddannet lærer fra Skårup Seminarium. Udover dette har hun erfaring fra rideskolelivet, hvor hun har stået for al ledelse omkring driften af bl.a. stalden og undervisning på flere niveauer i både dressur og springning. Anja er selv passioneret dressurrytter, og har uddannet flere heste til Intermediare niveauer. Mange kender også Anja som nationalt anerkendt A-dommer i dressur.