Ridelinjen

På Sydfyns Fri Fagskole har du mulighed for at medbringe din egen hest, uanset race, disciplin og niveau. Vi bestræber os på at dække den brede målgruppe indenfor hesteverdenen. Har du ikke din egen hest, så er der mulighed for at ride og modtage undervisning på en af skolens 9 islandske og fjordheste.  Så er du hyggerytter, stævnerytter, til islandske heste eller har du et ønske om at blive uddannet dyrepasser eller andet, så kontakt os for en uforpligtende snak

Gode oplevelser, fællesskab og ansvar
Du kan også medbringe din egen hest
Få nye venner!
Til stævne

Vores stald område består af 2 store løsdriftbokse, med udgang til store græsarealer. Hverdag – året rundt – går alle vores heste på græs. I sommerhalvåret bliver der suppleret med vitaminer og mineraler, og i vinterhalvåret får hestene både wrap ad libitum og foder efter behov.

Som en del af vores faciliteter har vi en dejlig 20×60 m. bane, samt et skønt naturområde at ride tur i.

Linjen med hest indeholder undervisning i bl.a. grundridning i dressur, dressurøvelser og gangartstræning. Vi vægter højt at vores heste er glade atleter, derfor har vi også en alsidig træning af hestene som såvel rytterne. Det er bl.a. gymnastisering af hestene over bomme, og små enkelte spring.

Undervisningen tager endvidere udgangspunkt i horsemanship, almen læring om hestens røgt og pleje og hestevelfærd.

Udover dressur og turridning kan du opleve følgende:

•Ringridning

•Ponygames

•Hestefodbold

•Kvadrilleridning

•Luciaoptog som foregår til hest

•Små spring og bomtræning

At være en del af  ridelinjen på Sydfyns Fri Fagskole, så er du også en del af at varetage den daglige pasning af alle hestene. Du vil tage del i at give stråfoder, fodring samt andet praktisk arbejde som finder sted ved et hestehold.


  • Anja Hjeronimus Larsen

    Anja Hjeronimus Larsen

    https://sydfynsfrifagskole.dk/wp-content/uploads/2017/11/IMG_0915-e1510965599939.jpg
  • Anja Hjeronimus Larsen er uddannet lærer fra Skårup Seminarium. Udover dette har hun erfaring fra rideskolelivet, hvor hun har stået for al ledelse omkring driften af bl.a. stalden og undervisning på flere niveauer i både dressur og springning.

    Anja er selv passioneret dressurrytter, og har uddannet flere heste til Intermediare niveau. Udover dette så har Anja skrevet dressurdommer på CV’et, hun er A-dommer i dressur, og dømmer rundt om i landet til flere store ridestævner. 


X