VIL DU ARBEJDE MED MENNESKER?

VELKOMMEN TIL CARE, BEAUTY & BUSINESS. 

For dig der synes at det er spændende, at vide mere om mennesker! Der lægges vægt på, at eleverne får spændende, sjove og gode praktiske øvelser og opgaver ved hver undervisningsgang. Der  bliver lavet opgaver, som eleverne senere selv kan tage med i praktikkerne og blive endu klogere på, fx kreative sysler til børnehavebørn, kortspil med ældre, strikke og hækleopgaver til SFO-børn. 

Vi har også en del fokus på hele krops- og beauty-området, og vi arbejder med negleteknik, hårpleje og sætning, kropskultur og forståelsen af, at komme professionelt tæt på hinanden. 

Forstå dig selv når du lærer om børns udviklingstrin samt aktivering af borgere i alle aldre! Vi gennemgår en række pædagogiske grundprincipper, som vi afprøver når vi samarbejder med lokale børnehaver, plejecentre og institutioner i vores lokalområde. 

På linjen arbejdes der endvidere generelt med at opnå kendskab og mulig forståelse for selvudvikling og egenomsorg.

Udover det praksisfaglige får du også koblet relevant teori på de temaer i arbejder med. Du finder ud af, at der er mange lag i arbejdet med mennesker, og i den proces er du også i gang med at se på dine egne kompetencer og muligheder. 

Share this:

Like this:

Like Loading...