Care

På linjen Care – som vi også kalder pædagogik, psykologi og kommunikation arbejder vi med alt det der sker når man arbejder med små og store mennesker. Vi lærer om kroppen og hjernen, hvordan hænger de sammen, hvorfor reagerer vi som vi gør og hvordan kan man udvikle sig.

Klog på livet
Samarbejde og pædagogiske redskaber til at arbejde med store og små
Vi arbejder sammen med
børnehaver og SFO´er
Forstå en børnetegning!

Vi samarbejder med børnehaver, social- og sundhedsskolen Fyn og en masse praktiksteder. Eleverne får afprøvet deres praktiske evner indenfor et omsorgsområde, hvor en god baggrundsviden om mennesker er nødvendig for at være professionel.

Eleverne deltager i en særskilt brobygning på Sosuskolen i Svendborg, hvor de på forhånd har forberedt sig på det forløb som sosuskolen vil lave. Holdet tager samlet afsted og får en grundlæggende forståelse af, hvad det vil sige at arbejde med pleje og omsorg.

Elever kommer i erhvervspraktikker i relevante institutioner og får også her afprøvet deres mod og evner.

%d bloggers like this: