Kostskolelivet kan bare noget andet!

Læs mere om

Kostskolelivet

Hvordan bor man?

Som efterskoleelev bor du på dobbeltværelse, som fagskoleelev – herunder STU – bor du på enkeltværelse. STU-elever på sidste år bor i vores udslusningsbolig. Læs mere under STU.

Det er en god idé at gøre dit værelse hyggeligt, så du har lyst til at bruge det til at lade dine batterier op – altså dine egne batterier, ikke kun telefonens:)

Det er vigtigt, at du deltager i rengøring og oprydning dagligt, særligt for dig der bor på dobbeltværelse. 

Weekends?

Weekenderne kan du – langt de fleste uger – tilbringe på skolen eller tage hjem. Få weekender er hjemrejseweekends, og få er bliveweekends, hvor du skal være her. 

Når du er her i weekenden deltager du i en fællesaktivitet, oftest om lørdagen, og du deltager i alle måltider og aftaler der kan være. Der er også tid til samvær, spil og hygge, og ofte er der nogen der går i køkkenet og sørger for at der kommer kage til aftenhyggen.

En ny forældrerolle

Vi har altid et  tæt forældresamarbejde og vi ringer, hvis vi bekymrer os om en elev. Men hvis I ikke hører noget, er det fordi vi klarer eventuelle udfordringer sammen med Jeres barn. Hvis I er i tvivl om Jeres barn trives eller om aktuelle spørgsmål skal I altid bare ringe til skolen. 

Vær opmærksomme på, at når de unge kommer hjem på weekend, så er de trætte som et alderdomshjem! I kan ikke gøre andet end at lade dem hvile og gerne spørge ind til ugens oplevelser. 

Share this:

Like this:

Like Loading...