MUSIK OG SAMMENSPIL

I dette valgfag arbejder vi med udtryk og musikalsk opbygning. Der lægges stor vægt på, at alle har en betydning og at musik også er livsglæde.

becifringer, overblik og rytme
Keyboard og synth - becifringer og rytmetræning
Musik og sammenspil - lær at spille på et instrument
Kor, sang og musik - mikrofonteknik
Kor, sang og musik - alle kan lære at spille musik

Hvert år er sammenspilsholdet en blanding af elever, som kan noget i forvejen, og så dem, som skal starte på at lære at spille. Der tages udgangspunkt i lige det niveau, du har. Hvis du aldrig har rørt et instrument før, så starter vi bare der! Du kan få undervisning i keyboard og klaver, guitar, bas, trommer, percussion og sang. Du er meget velkommen til at medbringe dit eget instrument.

Eleverne skal lære om forskellige stilarter. Vi arbejder med udtryk, musikalsk opbygning og  eleverne skal opleve glæden ved det fede groove, når samarbejdet fungerer rigtig godt i musikken. Der lægges stor vægt på, at alle har en betydning og at musikglæde også er livsglæde.

Eleverne opfordres til at øve – sammen eller alene – gennem ugen i musiklokalet, som altid kan benyttes af musikeleverne. Musikeleverne har altid rigtig god musiksmag, så vi vælger sange, som de kan lide. Det bringer os vidt omkring til som i år med  Marie Key, Johnny Cash, Backstreet Boys, Emely Sandé, Kim Larsen og Ozzy Osbourne blandt andet.