Køkkenleder søges 

Sydfyns Fri Fagskole søger en dygtig køkkenleder snarest muligt til en fuldtidsstilling. 

Vores køkkenleder har personaleansvar, ansvaret for maden, indkøb, planlægning, egenkontrol og andre administrative opgaver. 

Sydfyns Fri Fagskole har 70 elever i 10. klasse og på Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i alderen 16 til 22 år. Der laves mad til ca 90 personer dagligt. 

Arbejdsdagen: Eleverne er med i køkkenet, og det er vigtigt, at du er indstillet på at være med til at vise dem, hvordan man samarbejder i den gode tone. Du skal være empatisk og stærk i at opbygge relationer til vores unge og naturligvis til dine kommende kollegaer. Eleverne skal føle sig velkommne i køkkenet og du er med til at skabe et rart og trygt arbejdsmiljø. 

Du bliver leder og del aktiv del af et køkkenteam med 4 køkkenlærere, som på skift deltager i produktionen. Herudover er vi 20 ansatte i lærer-, kontor og pedelfunktion. 

Maden: 

En grøn profil med afsæt i vores økologiske sølvmærke.  Vi håber, at du er interesseret i nye madtendenser og kan skabe grøn og sund mad, som alle vil glæde sig til. 

Du skal:

  Være uddannet kok eller have anden relevant kostfaglig uddannelse

  • Kunne lave god mad til mange
  • Være empatisk, engageret og en tydelig leder af køkkenet. 
  •  Stå for indkøb af madvarer, sikre at madbudgettet bliver overholdt og at alle fødevareregler overholdes.
  • Have gode kommunikative evner – med et smil på læben og positive hensigter.

Arbejdstider:  Dagligt 6.30-14.00. I løbet af året, har vi arrangementer på andre tidspunkter, hvor du også er på arbejde. 

For mere information om stillingen bedes du kontakte forstander Henrik Karup på telefon 40738511 eller skriv til post@sydfynsfrifagskole.dk

Gå ind på vores hjemmeside og læs mere om skolen, så du er godt forberedt til en eventuel samtale. 

Ansøgningen sendes til post@sydfynsfrifagskole.dk. Mærk mailen med “Ansøgning”.

Løn og ansættelse aftales ift. kvalifikationer.

Send din ansøgning til ovenstående mail senest den 8. september klokken 12.00. Samtaler bliver torsdag den 14. september 2022. Vi glæder os meget til at læse din ansøgning.