En lille kostskole giver ro og overblik

Sammenhold og fællesskab
Afslappet kat på Sydfyns Fri Fagskole
Godt fællesskab og sammenhold

På Sydfyns Fri Fagskole har du et skoleår i det smukke Sydfyn, tæt ved vand, strand og mark. Vi bor på en smuk, gammel skole som har været husholdnings- og landbrugsskole siden 1901. Alle der besøger skolen bliver betaget af stemningen i huset og mange elever giver udtryk for, at her er roligt og rart at være.

Du vælger om du vil bo på enkelt- eller dobbeltværelse. Vi bor alligevel tæt, så du bliver ikke alene selvom du har dit værelse for dig selv. Alle værelserne er nyrenoverede, vi har trådløst netværk over hele skolen og man er 4 om at dele badeværelserne. Man bor på pige- eller drengegang.

Friluftssport

Sydfyns Fri Fagskole er en fri fagskole. Vi er i familie med høj- og efterskoler, eleverne er mellem 16 og 22 år gamle (eller har afsluttet 9. klasse, så du kan også være 15 år). Du tager et skoleår hos os, ligesom du ville vælge et år på en efterskole. Vores indhold er meget rettet mod dig og dine interesser og muligheder for, at blive afklaret og parat til uddannelse.