Praktiknetværk

Vi har et super godt samarbejde med en lang række virksomheder og institutioner

Er du fx tilmeldt skolens Care-linje giver det god mening, at afprøve en erhvervspraktik indenfor noget med børn eller ældre. Men det kan også være indenfor butik og service, fx frisør eller butiksassistent. Vi hjælper med at skabe kontakten til en i vores netværk. Det vigtigste er, at både elev og praktikvært føler, at de begge får noget ud af det.

Eleven forbereder sig i flere omgange; først skrives en motiveret ansøgning som afleveres til praktikværten. Dernæst planlægger og forbereder eleven sig på ugen. Hvis det nu er i en institution, har eleven forberedt lege og aktiviteter som passer til målgruppen. Dernæst kommer linjenlæreren på besøg og i samarbejde med praktikværten skrives en praktikudtalelse.