Om skolen

Sydfyns Fri Fagskole henvender sig til unge mellem 16 og 20 år. Man skal have afsluttet 9. klasse for at kunne påbegynde et skoleår eller være fyldt 16 år.

Sydfyns Fri Fagskole arbejder sammen med foreningen af frie fagskoler om et uddannelseskoncept, som i samspil med erhvervslivet og ungdomsuddannelser, hjælper den unge med at finde det rigtige uddannelsesvej. På Sydfyns Fri Fagskole har vi 4 erhvervsrettede linjer, som har det til fælles at de tilbyder høj faglighed i et praksisnært fællesskab. Det betyder, at vi ikke snakker om at lave et event for børn – vi forbereder, afvikler og evaluerer det sammen.

 • Hvad får man med på en fri fagskole?
  • Linjefag med afsluttende prøvebevis

   Alt det vi arbejder med igennem året, får eleverne lov til at afslutte på flot vis med 3 prøver i foråret. Der arbejdes praktisk og fremadrettet, og opsummerer for den enkelte alt det de faktisk har lært på linjen. 

  • Succes og selvtillid

   Med garanti!

   På en kostskole med max 45 elever er der rigtig god basis for at udvikle sig personligt og socialt. Du lærer at tage ansvar, fx når du har morgen og aftenvagt i køkkenet, men også når du samarbejder med dine kammerater. 

  • Faglig progression

   Frihed til enkeltfag

   Du kan afslutte din 10. klasse med dansk, matematik, engelsk og naturfag, men du kan også vælge fagene som enkeltfag, hvis du fx mangler en af afgangsprøverne. 

  • Overblik over uddannelsesvejen

   Vejledning og guidning

   Gennem linjefaget, de boglige timer og dine oplevelser igennem skoleåret, hjælper vi dig med at finde den rette vej mod din ungdomsuddannelse. 

   

  X