Nye elevers dag 14. juni 2020

Under normale omstændigheder skulle hele skolens 20/21 hold have mødtes til en hyggelig dag med fælles samvær, prøvning af tøj, fotografering og forberedelse til det kommende, spændende skoleår.

MEN… pga Coranakrisen er vi nødsaget til, at lave en helt anden version af det vi plejer.

Alle elever vil blive ringet op i tidsrummet 13-15 den 14. juni 2020. Her vil den kommende kontaktlærer tage en snak om forventninger til skoleåret.

Elever som hører til vores særlige tilbud ASF tilbydes at møde op på skolen den 14. juni. Tidsrummet sendes på mail i løbet af uge 23.
På dagen vil kontaktlærerne gennemgå alle de informationer og besvare spørgsmål om skoleåret. Vi sørger for, at retningslinjerne for afstand samt afspritning kan overholdes.

%d bloggers like this: