Oplev et spændende foredrag med Marianne Florman 

Kom til foredrag med Marianne Florman

I 1990′erne havde Marianne Florman travlt med at rejse verden rundt for at hente medaljer sammen med De Jernhårde Ladies. I det nye årtusinde har hun stort set lagt håndbolden på hylden og har lavet masser af TV på DR1, Sporten og sundhedsmagasinet Ha’ det godt. 

Siden medaljehøsten i 90’erne har hun afholdt flere end 1000 foredrag og kurser. Både for erhvervslivet, foreninger, organisationer og for private.

Marianne Florman har et særligt hjerte for, at vi mennesker finder tilbage til os selv. At vi finder balancen i vores liv både fysisk, psykisk og spirituelt. Man bliver nødt til at bruge kræfter på at blive den bedste udgave af sig selv, for ikke at knække halsen. Det har hun selv erfaret gennem både meditation, yoga og ved at finde Nuets kraft sammen med sine heste, samt ved at studere traume terapi, baseret på hvordan dyrene regulerer deres nervesystem. Marianne Florman tog uddannelsen til Somatic Experiencing Terapeut, fordi hun hurtigt i arbejdet med hestene opdagede, at hvis hun tillod sine heste at gøre deres del af arbejdet i en terapisession, bød de ind med mange kropslige bevægelser, som hun kunne bede sine klienter spejle. Det vil sige, at hvis hesten rystede på hovedet eller sænkede det, bad gjorde klienterne det samme. Efter flere fantastiske og skelsættende sessioner måtte hun hun vide mere om, hvad det var, hestene gjorde ved klienterne!

Det viser sig som nævnt, at hestene kan læse vores nervesystem i en sådan grad, at de selv vil gøre noget – enten med deres egen krop eller med vores kroppe – for at genfinde balance.

Sydfyns Fri Fagskole er glade for at kunne byde velkommen til dette spændende foredrag – som bestemt ikke kun er for hestekyndige folk – men for alle der er interessede i selvudvikling.   Den 20. November 2018 kl. 19.30. Dørene åbnes kl. 19.00. Billetter købes gennem tikko.dk – efter princippet først til mølle.