27/01/2018

Kostskoleliv

Du bor på Sydfyns Fri Fagskole, ligesom du kender det fra en efterskole eller en højskole.

Vi er en lille skole med plads til 45 elever. Det betyder, at vi lærer hinanden rigtig godt at kende, og mange beskriver skolen som et roligt og trygt sted at være. Du kan vælge at bo på enkeltværelse eller på dobbeltværelse. Alle værelser er nyrenoverede og der er gode badefaciliteter på gangene.

Der er flere temauger gennem året. Fx i forbindelse med brobygning, praktik, skilejrskole og julemarkedet. Her brydes hverdagsskemaet op.

Der kan også være anderledes dage på et skoleår. Der er dage, hvor vi arbejder med matematik hele dagen, eller har et fælles tema, fx om konflikthåndtering.

Ligeledes vil der være linjefagsdage, hvor linjerne tager på tur til København eller Jylland.

Alle linjer tager på et individuelt tilrettelagt brobygningsforløb på henholdvis:

Grenå Game College

Svendborg Erhvervsskole

Korinth Landbrugsskole

SosuFyn, Svendborg

Traditioner

På en gammel skole er der mange fine traditioner. Nogle af dem oplever du til vores fine middage, hvor vi også danser lanciers, vi afholder arrangementer til Påske og Jul, og vi fejrer også fastelavn. Eleverne er med til at arrangere og afholde festerne for hinanden.