Camps 2023

16. 17. og 18. marts 2023

Vælg mellem 3 camps

CARE camp

Er du nysgerrig på smag og food trends og madlavning? Så kom på camp i Gastronomi & Event og vær kreativ i køkkenet – samtidig med at du har det sjovt. Om aftenen vil der være plads til at slappe af og masser af hygge med de andre deltagere til forskellige aktiviteter. . Ring til skolen for at høre om der er ledige pladser – først til mølle Kom på Gastro-camp. Vi glæder os til at se dig!

Game Design Camp

3 dages event med masser af spiludvikling, kodning, gaming, træning og konkurrencer. Om aftenen vil der være plads til at slappe af og masser af hygge med de andre deltagere til forskellige aktiviteter. Der vil også være diverse konsoller til fri afbenyttelse, så man kan udfordre hinanden i den digitale verden. Ring til skolen for at høre om der er ledige pladser – først til mølle Kom på camp i Game Design.

Håndværker Camp

På en håndværkscamp afprøver du forskellige håndværksmæssige områder fx tømrer, smed, elektriker, og vi kigger håndværksmestrene over skulderen og får et indblik i, hvordan de arbejder. Om aftenen vil der være plads til at slappe af og masser af hygge med de andre deltagere til forskellige aktiviteter. Ring til skolen for at høre om der er ledige pladser – først til mølle Er der en håndværker gemt i dig? Det kan du finde ud af på en camp. Vi glæder os til at se dig.