Frie Fagskoler - erhvervslivet kostskole

Samarbejde med prisbelønnet kunsthal

Kunsthal Ved Siden Af er netop kåret som årets kunststed af Billedkunstner Forbundet. Derfor var det endnu mere spændende for Game Design holdet at få til opgave, at lave kunsthallen i en virtuel udgave, som kan bruges af udstillere i hele verden. Holdet har med 360 4k kamera og 3D modellering, målt og tegnet hele kunsthallen og omdannet i et virtuelt univers.

Med hesten som guide – foredrag med Marianne Florman

Oplev et spændende foredrag med Marianne Florman

Kom til foredrag med Marianne Florman

I 1990′erne havde Marianne Florman travlt med at rejse verden rundt for at hente medaljer sammen med De Jernhårde Ladies. I det nye årtusinde har hun stort set lagt håndbolden på hylden og har lavet masser af TV på DR1, Sporten og sundhedsmagasinet Ha’ det godt.

Siden medaljehøsten i 90’erne har hun afholdt flere end 1000 foredrag og kurser. Både for erhvervslivet, foreninger, organisationer og for private.

Marianne Florman har et særligt hjerte for, at vi mennesker finder tilbage til os selv. At vi finder balancen i vores liv både fysisk, psykisk og spirituelt. Man bliver nødt til at bruge kræfter på at blive den bedste udgave af sig selv, for ikke at knække halsen. Det har hun selv erfaret gennem både meditation, yoga og ved at finde Nuets kraft sammen med sine heste, samt ved at studere traume terapi, baseret på hvordan dyrene regulerer deres nervesystem. Marianne Florman tog uddannelsen til Somatic Experiencing Terapeut, fordi hun hurtigt i arbejdet med hestene opdagede, at hvis hun tillod sine heste at gøre deres del af arbejdet i en terapisession, bød de ind med mange kropslige bevægelser, som hun kunne bede sine klienter spejle. Det vil sige, at hvis hesten rystede på hovedet eller sænkede det, bad gjorde klienterne det samme. Efter flere fantastiske og skelsættende sessioner måtte hun hun vide mere om, hvad det var, hestene gjorde ved klienterne!

Det viser sig som nævnt, at hestene kan læse vores nervesystem i en sådan grad, at de selv vil gøre noget – enten med deres egen krop eller med vores kroppe – for at genfinde balance.

Sydfyns Fri Fagskole er glade for at kunne byde velkommen til dette spændende foredrag – som bestemt ikke kun er for hestekyndige folk – men for alle der er interessede i selvudvikling.   Den 20. November 2018 kl. 19.30. Dørene åbnes kl. 19.00. Billetter købes gennem tikko.dk – efter princippet først til mølle.

Åbent Hus

KOSTSKOLEÅR I NY SKOLEFORM

KOM TIL ÅBENT HUS PÅ SYDFYNS FRI FAGSKOLE D. 30 SEPTEMBER 2018

Kom og oplev Danmarks nye kostskoletilbud, frie fagskoler, når Sydfyns Fri Fagskole slår dørene op til åbent hus søndag den 30. september kl. 13-16. Skolen giver en smagsprøve på, hvad du kan opleve indenfor Game Design, spiludvikling, Gastronomi, Turisme, CARE og på ridelinjen.

Du får en rundvisning på fagskolen og mulighed for at snakke med lærere, nuværende og tidligere forældre og elever.  Du og dine forældre kan prøve en spændende workshop med vores dygtige faglærere i én af skolens faglokaler, og vi inviterer på en lækker forfriskning.

Du er også velkommen til at tage en kammerat med, hvis du har lyst til det.

Tilmeld dig på skolens tilmeldingsside og læs mere om Frie Fagskoler på sydfynsfrifagskole.dk

Vi glæder os til at se dig!

• Oplev vores faglokaler
  • Oplev kostskolelivet
  • Få rundvisning af eleverne
  • Hør om alle vores spændende boglige, linje – og valgfag
  • Nyd kaffe og kage i spisestuen
  • Få en snak med vores lærere, nuværende og tidligere forældre og elever

Fakta boks

• Frie Fagskoler er frie kostskoler i familie med højskoler og efterskoler, og man bor typisk på skolen i et år.
  • Særligt fokus på den praktiske erhvervsrettede undervisning, hvor dansk og matematik ikke bare foregår foran tavlen.
  • Man kan vælge mellem en praktisk 10. klasse eller en af de mange spændende erhvervslinjer med ekstra meget værkstedsundervisning og erhvervspraktik.
  • Man vælger selv om linjen skal være med eller uden eksamen eller om man vil gå til enkeltfagseksamen i dansk og/eller matematik. Så der er god mulighed for at skræddersy skoleåret.

Skolestart 12. august 2018

Programmet er:

15.00-16.00 Ankomst og indkvartering. Elevbanken er også åben.

15.00-16.00 Kaffe i spisesalen

16.00 Velkomst i gymnastiksalen ved forstander Henrik Karup og skolens personale

17.15 Forældre siger på gensyn og eleverne skal lege lidt, før aftensmad og aftenprogrammet

Nye elevers dag den 17. juni 2018

Kl. 15.00: Velkomst i spisesalen med kaffe, the, en sang og velkomst

Derefter er der forskellige aktiviteter, hvor vi lærer hinanden at kende. Du skal også prøve tøj til det kommende skoleår. Arrangementet slutter ved 18-tiden.

Giv venligst besked om deltagelse af hensyn til køkkenet – skriv til os senest 11. juni 2018