16/12/2017

Game Design

• For dig der vil lære at programmere og arbejde med alle de elementer, der skal til for at skabe et spil.

Game Design

Vil du designe fremtidens computerspil? Game Design giver dig mulighederne

Drømmer du om at have en finger med, når spil som World of Warcraft, Fallout og GTA udvikles? Eller drømmer du om at designe små sjove spil til sociale medier eller apps? Så er vores GameDesign-linje noget for dig.

Bliv klædt godt på til uddannelse

Vi samarbejder med Grenå Game College om, at lave et super tilbud til dig, som gerne vil vide mere om game design og hvilke muligheder der venter ude i det rigtige liv. Du kommer med på game jams og work shop og du kommer i brobygning i Grenå. Derudover kommer du på erhvervsbesøg og vi får besøg af folk fra branchen udefra.

Du får lov at arbejde med en række af de værktøjer, man skal mestre for at arbejde professionelt med computerspil. Du lærer om designprocessen fra idé til færdigt produkt, spilgenrer, leveldesign, forløbsmodeller og meget andet. Undervejs får du også lov til at udvikle og producere dit eget computerspil i en game engine.

Du kommer til at beskæftige dig med C#, grafik og web, Photoshop og Unity 3D. Der arbejdes med design, fortælling og udvikling af små spil. Du får grundig introduktion til grundlæggende programmering og du får viden om de forskellige programmeringssprog.

Derudover arbejder vi med Raspberry Pies, Virtual Reality og robotter.

Alle elever på Game Design samles med de øvrige frie fagskolers elever på Grenå Game College en gang om året til et fælles brobygning.